/** * @package WordPress * @subpackage Default_Theme */ ?> Om BACON – a love story «

Om BACON – a love story

 

Jag vet att jag är sist i universum med att starta en blog och jag hade inte tänkt göra det, men jag snöade in på paret Sterns www.roadfood.com och på Nigel Slater som hävdar att det inte går att lära sig laga mat genom att följa recept och som skrivit “Kitchen Diaries” som innehåller underbara entries av typen “Fredag 27:e. Ringde efter pizza”. Så vill jag skriva. Så vill jag äta.

Och det är inte ett dugg svårt att laga mat, konsten kan däremot vara att få loss den.

Och sedan började jag 2008 genom att sluta dricka kaffe och när jag gjort det tog jag en fasta och sedan började jag köra en strikt GI-regim och så stängde jag året 32 kilo lättare än jag börjat det. Så då börjar jag 2009 med föresatsen att skriva om den mat jag äter. Dessutom, det finns lite bukfett kvar och det är aldrig för sent för ett sexpack. Därför blev det Bacon som är en matblog utan recept och som handlar om att tappa vikt men inte om bantning. Namnet kom till för att det säger “fet och onyttig”.

Jag ska försöka adressera alla stora viktiga frågor som man måste konforntera som man på 00-talet typ”Rött eller vitt”,  “Hur vill du ha köttet stekt?”, “Vill du ha allt eller något annat?”, “Hur ska en man göra för att få den kvinna han älskar?” och “Can you be happy without fear?”

Recept är så boooooooooooring. Jag menar, du kan dressera en apa att följa recept man kan den laga mat för det?

Vänner och bekanta bidrar och gästbloggar när jag lyckas lura dem att göra det.

Dongel-drottningen Caroline Larsson har gjort loggorna som jag byter mellan lite efter humör.

Micke Kazarnowicz och Chris Arnold har bidragit med ovärderlig hjälp med teknik, installation och konfigureringar.

Paf och Eva hostar och John supportar.

Inga namn ändras för att skydda några oskyldiga.

Alla misstag, missuppfattningar och allmänna dumheter är helt mina egna.

Alla bilder är antingen egna eller har använts under antagandet att de är fria att använda för icke-kommersiellt bruk. Om det inte är fallet, var vänlig påpeka detta till erik@hornfeldt.se så tar jag omedelbart bort dem.

 


Bloggtoppen.se